sunnuntai 2. elokuuta 2015

Takaisin arkeen

Eipä tullut lomalla päivitettyä blogia ollenkaan. Koetin ylipäätään vältellä tietokoneen käyttöä, koska sitä saa arkitöissä ihan riitävästi naputella.

Lomalla onnistuimme kohtalaisen hyvin välttelemään rakentamista. Niinäkin aikoina, kun kotona oltiin keskityttiin enemmän muihin puuhiin, kuten lukemiseen. Toki vintillä yhtä ja toista tapahtuikin. Etenkin viimeisenä lomapäivänä, kun siippa yhtäkkiä sai valtavan tarmonpuuskan ja touhusi yläkerrassa koko päivän aamukahdeksasta asti.

Kummankin huoneen seinät on eristetty ja lattia levytetty. Katossa on vanerit ja muovit ekovillaa varten. Sähköpiuhatkin on vedetty. Sähköjen kanssa periaatteena oli sama kuin alakerrassa: rasioita joka nurkkaan.

Seuraavana vuorossa ovat lattialämmitysputket. Näyttää siltä, että yläkerrassa ei ostotyövoimaa käytetä muuta kuin sähkö -ja viemärikytkennöissä. On mulla kyllä osaava mies!

Olen ollut todella iloinen, että saimme pihan tehtyä ennen kesää ja siitä on voinut nauttia täysin siemauksin. Kasvulavoilta on viime viikot syöty salaattia, perunaa, herneitä, mansikoita ja yrttejä. Kukat ovat rehottaneet kostean kesän ansiosta ja nurmikkoa on saanut leikellä ahkerasti.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti