torstai 20. elokuuta 2015

Yläkerta etenee

Yläkerrassa on tapahtunut aika paljon parin viime viikon aikana. Seinät on levytetty, lattialevyjen ensimmäinen kerros on paikallaan ja lattialämmitysputkia asennellaan.

Kun mies purki talveksi tehdyn väliaikaisseinän, yläkerran toiseen päätyyn rakentuva aula/kirjasto alkoi näyttää todella suurelta. Tilaa on aikalailla myös matalaan tilaan tulevissa vinttikomeroissa, joiden levyttämisessä riitti näpräämistä.

Ensi viikolla tulee ekovilla ja näyttää siltä, että viikon sisällä pääsen hiomaan seiniä. Onneksi  ylä- ja alakerran väliin tulee lopputöiden ajaksi muoviseinä, joten pölystä ainakin suurin osa jää ylös. Sen verran pölyä raksahommasta on kuitenkin alakertaan kulkeutunut, että tämän projektin päättyessä joudun taas tekemään suursiivoa myös alakerrassa. Ei kiva..

Alakertaan en halunnut tapetteja, koska niitähän ei oikeasti pysty puhdistamaan, jos likastuvat. Yläkerran pariin seinään aiomme kuitenkin tapetin laittaa, kuten myös porrasseinälle, jossa on sellainen ylös ja alas suuntaava valo, että sitä on täysin mahdotonta maalata riittävän täydellisesti ilman että telan jälki tai joku hiontakohta ei näkyisi. Katsotaan nyt sitten, pysyykö tapetti porrasseinällä puhtaana...

Yläkerran valmistumisen jälkeen meillä kahdella tulee olemaan ruhtinaallisesti tilaa. Ja onpa lapsilla sitten majapaikkoja, kun tulevat käymään.
                                                               

Kirjastopäätyä halkoo savupiippu




Yläkerran toisen päädyn työhuone












Vinttikomeroita tulee kaikkiaan viisi ja ne ovat 80 cm syviä, joten tavaraa mahtuu hyvin.
Komeroihin laitetaan liukuovet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti